Palvelut

Vihreä hoiva -hoitokodit tarjoavat ympärivuorokautista palveluasumista neljässä eri toimipisteessä Nurmeksessa ja Juuassa. Vihreä hoivapalveluihin kuuluu myös vuorohoito.

Vihreä Hoiva tarjoaa myös kotiin annettavia palveluita ja päivätoimintaa. Palvelu on asiakaslähtöistä ja perustuu yksilöllisesti suunniteltuun palvelusuunnitelmaan, joka laaditaan yhteistyössä asiakkaan ja hänen omaistensa kanssa. Kotiin annettavia palveluita ovat myös jalkahoitajan, muistihoitajan ja fysioterapeutin palvelut.

Hoitokodeissamme järjestetään päivätoimintaa, joka pohjautuu vahvasti Green Care | Luontohoiva- ajatteluun. Toiminnassa hyödynnetään luontoympäristön positiivisia vaikutuksia.

Asiakkaan kotona järjestettävä päivätoiminta suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Se voi olla arkista puuhastelua kotona, leipomista, käsitöitä tai esimerkiksi retki kirjastoon tai museoon. Vihreän hoivan tärkeä arvo on, että jokainen asiakas on omista lähtökohdistaan osallisena omassa elämässään

Kotiin annettavat palvelut

Kaikista yksiköistämme on saatavissa palveluita kotiin, mökille tai lomakohteeseen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan millaisia palveluita teidän tilanteessanne tarvitaan!

Kotiniemi & Kotirinne

− kotihoito
− ateriapalvelu
− muistihoitaja
− päivätoiminta omassa kodissa asuville
− vuorohoito
− kuntoutus
− fysioterapeutti
− jalkahoitaja

Tetriaho & Tetritupa

− kotihoito
− ateriapalvelu
− päivätoiminta omassa kodissa asuville
− vuorohoito
− kuntoutus
− muistihoitaja
− fysioterapeutti